Email: Jelszó:
 

Nem a gólya hozta! Milesight Mini PTZ Bullet kamera

www.milesight.com

2017.07.14.

Nem a gólya hozta! Milesight Mini PTZ Bullet kamera

MS-Cxx61-EB sorozat

Hatalmas kínálat van a biztonságtechnikai piacon IP alapú rendszerekből, számos gyártó kínál többféle kivitelű kamerát, megannyi változatban. A megszokott dóm vagy csőkamera kivitel mellett, mindig öröm valami különlegeset bemutatni az ügyfeleknek, főleg ha az valamilyen extra szolgáltatást nyújt kiemelkedő képminőséggel párosítva.

Sokaknál merül fel az igény, vagy fogalmazódik meg a kérdés, hogy van e forgatható, zoom kamera a kínálatban. Ilyenkor többnyire egy Speed Dome ugrik be először, majd másodjára annak az ára...ami többszázezer forint. Viszont a Milesight elkészítette azt a kamerát, amivel megkaphatjuk egy speed dome kamera funkcióit, viszont az ára jóval kedvezőbb marad. Melyik kamera típus ez?
A Milesight gyártó számos kivitelben készít kamerákat kiemelkedő műszaki paraméterekkel és magas minőségben. A mini cső és dome kamerái mellett a pro sorozat volt eddig az, ami a legmagasabb igényeket is kielégítette. Most viszont elkészült és megérkezett a Mini PTZ Bullet amely egy csőkamera formájában ötvözi egy speed dome kamera tulajdonságait.

A kamera különlegessége, hogy a nem is annyira mini kamera oldalfali tartójába, a forgatásért és döntésért felelős motorok kerültek beépítésre, valamint a kamera testbe integrált 12X optikai zoom optikával válik teljessé a PTZ funkció. A 360 fokban körbeforduló, fölfelé 30 lefelé 45 fok dőlésre képes, stabil mechanika egy nagy sebességgel, precizen vezérelhető kamerát kínál.

Az ONVIF szabványú IP kamera a legkorszerűbb műszaki adatokkal rendelkezik. A 2, 4 és 5 megapixel felbontású képeket nagy érzékenységű, Starlight technológiájú (0,002 ~ 0,008 lux) chipek állítják elő és a kiváló éjjeli képminőség mellett 120 és 140dB-es WDR funkcióval segít kompenzálni a nappali, különleges fényviszonyokat.

Az éjszakai megvilágításról egy korszerű IR LED megvilágítás gondoskodik 60m távolságig, de a kamera elején helyet kapott egy vezérelhető normál, fehér fényű LED is.

A vezérelhető kamerák automatikus funkciói mellett -mint a Preset, Tour és Pattern funkciók- egy pici intelligens működés is helyet kapott ebben a kiváló eszközben. Méghozzá egy mozgásérzékelés alapú vezérlés formájában, mellyel a kamera nyugalmi helyzetében észlelt képtartalom változást "odafordulással és zoom-olással" követi le.

Az teljes Mini PTZ Bulelt kamera egy tökéletes, minőségi kivitelű IP kamera, mely bármely megfigyelő rendszer része lehet vagy önálló telepítésben speciális célok megvalósítására is alkalmas...mert ilyen is van!

2017.08.23.

Szemmel tartott gólyafészek, mert nem minden a vagyonvédelem.2017.06.28.

Minden feladathoz van EGY RIFATRON!2017.06.23.

Aktív video balun már a HD felbontású analóg rendszerekhez is2017.06.09.

Planet hálózati eszközök kisebb-nagyobb PoE rendszerekhez2016.12.23.

Kellemes ünnepeket kíván a Kameraguru